IMAG4879

Jag har i många år velat börja spela golf.
Varför undrar många. Jo men, jag tycker det verkar trevligt (här får jag leenden tillbaka). En aktivitet som hela familjen kan utöva oavsett hur bra eller dålig man är. Man gör det utomhus. Jag har länge förespråkat att gå och prata är det bästa! Många familjer håller ihop länge upp i barnens ålder om de delar ett intresse. Annars så blir det så att ju äldre barnen blir desto större är chansen att de skapar sina egna intressen och man slutar att göra saker ihop, man bara äter middagar och firar årsdagar… Jag ska tillägga att man ska ha egna intressen, men det är trevligt med delade också.
Golf känns som det alternativet som vi har på Gotland. Segling och slalom känns uteslutet – blir i alla falla få tillfällen man kan utöva det… Så bor man på Gotland som vi så får det bli golf.
Att golf tar längre tid än andra intressen håller jag inte med om, och hur dyr man vill ha sin golfsport är individuellt som allt annat. T ex hojåkning är inte speciellt billigt heller..

Så i somras gick jag och min man en nybörjar kurs och nu tränar vi förfullt för att få vårt handikapp.
Det är roligt att slå på den lilla bollen!
Prova!